Administracions

La Confraria de Palamós farà una ERTO parcial

La Confraria de Pescadors de Palamós oferirà finalment només serveis mínims i s’acollirà a un expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO) parcial que afectarà 16 persones. L’assemblea general ho va acordar en una trobada telemàtica que es va fer abans-d’ahir.

El patró major, Toni Albalat, ha explicat que la flota vol acollir-se a un ERTO. Quedava pendent saber què farien les barques de pesca artesanal, que per ara continuaran. Hi ha hagut divisió d’opinions, però algunes volien continuar treballant i per això la llotja garantirà serveis mínims.

Servis mínims

La llotja obrirà, però restringida a les barques habituals de la subhasta de Palamós per garantir les mesures de seguretat de pescadors, peixaters i personal de la confraria. De la flota palamosina només continuen pescant algunes embarcacions d’arts menors. Les d’arrossegament i encerclament han aturat la seva activitat mentre duri l’emergència sanitària i ja estan en procés d’acollir-se a un ERTO.

Les teranyines van ser les primeres a aturar l’activitat a causa de la crisi del coronavirus. Després s’hi va afegir la major part de la flota d’arrossegament i, finalment, les darreres quatre barques d’aquest art que encara pescaven la setmana passada van decidir deixar de fer-ho



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia