Urbanisme

Inici de les obres per reasfaltar 16 carrers a Girona

Els treballs, que duraran cinc mesos, arranquen a Antoni Varés i la Gran Via

L’Ajuntament de Girona ha començat aquesta setmana al carrer Antoni Varés i a la Gran Via de Jaume I les primeres obres d’un nou pla d’asfaltatge que millorarà la calçada en 16 carrers de la ciutat. Els treballs, adjudicats a l’empresa Agustí y Masoliver SA per un import de 463.067 euros (IVA inclòs), s’allargaran cinc mesos, ja que bona part tindran lloc durant el cap de setmana o en dies festius per no afectar el trànsit.

De moment els primers treballs s’han centrat a asfaltar un tram de la Gran Via de Jaume I (n. 54-66) i un altre del carrer Antoni Varés (37-44). Ahir es preveia treballar al carrer de l’Esport n. 16; avui es reasfaltarà el Grup Germans Sàbat, 231, i demà, els passos de vianants de l’avinguda Ramon Folch 9-15. Més endavant està previst asfaltar la ronda del Fort Roig (n. 10-14), el passeig de la Devesa (34), la pujada de la Barrufa (15), la pujada de la Creu de Palau (44-48) i el carrer Riu Güell (214-216). Altres zones incloses al pla són el passeig Sant Joan Bosco, del número 62 a l’enllaç amb el carrer Pont Major, que també s’asfaltarà; el carrer Santa Eugènia (1-17), i el carrer Migdia, al tram que va des del carrer de la Creu fins a Emili Grahit, i la parada d’autobús que hi ha una mica més avall (41-45). També s’asfaltaran els carrers Ros de Palau i Francesc Macià. A més, es milloraran els passos de vianants del carrer Riu Güell (14) i els escocells de la Devesa al pont de Pedret.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia