Infraestructures i serveis

Alerten d’opacitat en la municipalització de l’aigua

Guanyem Girona, Independents per Salt i Poble Actiu Sarrià, grups a l’oposició als seus respectius municipis, denuncien en un comunicat conjunt l’opacitat en les gestions per municipalitzar el servei d’aigua a les tres poblacions. Segons aquestes formacions, malgrat la convocatòria fa uns dies d’una sessió de la Taula de l’Aigua, el debat sobre aquest tema és “gairebé inexistent.” Els tres grups creuen que hi ha molts veïns que desconeixen “en quin punt està el procés ni quin projecte de servei d’aigua hi ha de cara al futur.” Per Marta Guillaumes (Independents per Salt), la gestió de l’aigua s’ha d’acompanyar d’una nova forma de participació i de govern compartit amb la ciutadania” si es vol “transformar una manera de fer nefasta.” Lluc Salellas (Guanyem Girona) creu que la municipalització de l’aigua ha d’anar lligada a la recerca per millorar la seva qualitat ambiental i per posar sobre la taula el debat social sobre l’accés i el cost a aquest bé durant la crisi per la pandèmia, pilars que considera que no es tenen “en compte” i que són exemple “d’improvisació i poca ambició.”

Els tres grups denuncien els sous d’entre 80.000 i 100.000 euros dels directius designats pels ajuntaments. En aquest sentit, Edgar Castellanos (Poble Actiu Sarrià) reclama que es rectifiqui l’organigrama i l’escala de salaris i denuncia que una de les directives anava a la llista de CiU a Sarrià el 2011.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona