Infraestructures i serveis

Reclamen la recuperació del camp de les Mates d’Olot

El club Atlètic Olot reclama al ple de demà a través d’una moció que l’Ajuntament recuperi el camp de futbol municipal de les Mates, on aquest club de futbol històric hi ha mantingut activitat de futbol 7 fins el 2016, i li posa data, el 2022, coincidint amb la celebració del cinquantenari de l’entitat. El club recorda que són l’únic club de futbol de la ciutat sense instal·lacions, ja que l’Ajuntament no hi va actuar pendent d’una ampliació de la caserna dels Bombers, que mai no es fa dur a terme, i de l’ampliació d’una vorera. El deteriorament del camp el va obligar fa 10 anys a traslladar l’equip de grans als camps del Morrot, tot i mantenir-hi els equips de futbol 7 fins el 2016, cosa que els crea problemes per la sobreocupació d’aquest espai i també a les famílies per les dificultats del trasllat a fora del barri. Per això, ara reclama un espai propi, obert també als veïns. A més, demana que en la recuperació d’aquest espai s’inclogui la de tot el seu entorn amb l’objectiu de crear un pulmó verd al mig d’una de les zones industrials de la ciutat, convertir-lo en punt de trobada de veïns, ja que articula les Tries, Sant Miquel i Alba Rosa i, sobretot, consolidar el projecte de convivència que lidera el club.

L’Atlètic Olot, que té el suport de l’Associació de Veïns del barri de Sant Miquel, recorda la tasca de cohesió social i d’integració multicultural que duen a terme, recolzada amb els projectes que duen a terme amb el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i l’Espai Larai i les fundacions Suara i CEPAIM, perquè cap nen o noi no deixi de practicar esport per manca de recursos econòmics. Així mateix, remarca els projectes en què treballa per aconseguir activar un equip de futbol femení i dos de veterans. La proposta és una de les prioritats del consell de barri de Sant Miquel. L’entitat recorda que són un dels pocs clubs a Catalunya que ha subscrit els objectius de desenvolupament sostenible de la ONU amb iniciatives com els berenars saludables que repartia abans de la Covid-19 a tots els jugadors.

L’Atlètic Olot té, en l’actualitat, quatre equips amb més de 60 persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona