Infraestructures i serveis

Figueres es decideix a municipalitzar la gestió de l’enllumenat

L’Ajuntament va fer públic ahir que ho portarà al ple del dia 16 de novembre

El govern de Figueres portarà al ple del 16 de novembre –està per convocar però es confia que l’extraordinari de pressupostos sigui aquest dia– la municipalització de la gestió de l’enllumenat públic de la ciutat. La gestió s’internalitzarà i l’assumirà l’empresa pública Fisersa, el que significa que el cost del servei serà menor que si s’externalitzés a una companyia.

El concurs de l’enllumenat públic per externalitzar el servei va començar en el període de traspàs entre mandat i mandat i el nou govern el va frenar. El concurs es va anul·lar al principi del mandat davant “les errades en el plec” i ja es va informar que s’estava estudiant la internalització. La decisió de fer-ho es va prendre finalment a mitjan aquest mateix any i ara ho executaran portant-ho al ple. Quan es volia treure a concurs, el preu de sortida era de 2,3 milions d’euros per dos anys prorrogables.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia