Urbanisme

Roses tindrà un nou parc multiaventura i lúdic de 4000 m²

L’Ajuntament de Roses ha aprovat la creació d’un nou espai lúdic multiaventura, amb una superfície de 4.000 m², on s’instal·laranuna tirolina, tobogans i altres elements lúdics pensats per a diferents franges d’edat. El projecte, ara a exposició pública i que es pot consultar al portal web de l’Ajuntament , va ser la proposta més votada entre les vint finalistes que van quedar seleccionades en el procés de pressupostos participatius per a l’exercici 2020, amb una assignació de 300.000 euros.

Espais per edats

El parc serà a la plaça de la Victòria Catalana amb dos espais delimitats: un amb jocs per a infants de tres a sis anys a la part tocant a la Riera Ginjolers, i un altre de jocs per a nens i nenes d’entre sis i dotze anys a la zona adjacent al carrer de Bernat Desclot. Les dues zones de joc estaran connectades amb una àmplia rampa. A la part més infantil hi haurà dos tobogans amb tarima i troncs de pujada, un joc d’habilitat amb troncs i una excavadora per permetre el joc amb el sorral.

Tirolina de 30 metres

Per a edats fins a dotze anys, s’instal·larà una gran tirolina de 30 metres de llargada, una balança circular, un joc d’habilitat amb troncs i un tobogan corbat. El nou mobiliari urbà, una font i la substitució de l’enllumenat volen vertebrar també la connexió entre l’escola Els Grecs i la zona esportiva, amb un passeig lliure de barreres arquitectòniques a través del nou parc i del pont de la Riera Ginjolers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia