Administracions

A Banyoles no es pagarà per les terrasses

L’Ajuntament suspèn la taxa d’ocupació de via pública d’aquest any

Els propietaris de bars i restaurants que tenen terrassa a la via pública aquest any no hauran de pagar la taxa corresponent. La mesura, que vol ser una ajuda a un sector molt afectat per les restriccions obligades per la pandèmia, es va aprovar en el ple municipal d’ahir per unanimitat, a través d’una modificació de l’ordenança corresponent. La decisió és ferma per a tot el 2021, encara que s’aixequin les restriccions. En les ordenances d’aquest any ja es comptava rebaixar els imports de la taxa en un 50 % i en el pressupost es preveien uns ingressos d’aproximadament 20.000 euros.

No obstant haver-se aprovat la modificació per unanimitat, ERC i Convivència i Progrés van assenyalar que seria millor disposar d’un pla global de reactivació econòmica que substitueixi les ajudes concretes que es van decidint sobre la marxa. Sumem Banyoles, per la seva banda, va demanar que les ajudes s’apliquin també a altres sectors econòmics, una proposta que l’alcalde, Miquel Noguer (JxCat), va anunciar que està sent estudiada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia