Infraestructures

L'Ajuntament d'Almussafes millorarà el mercat municipal

El pròxim mes d'octubre,s'emprendrà un nou projecte de reforma del mercat que afectarà tant la façana de l'edifici com els mostradors centrals

La nova actuació suposarà una inversió de 30.000 euros, fruit de la subvenció del Pla de Competitivitat del Comerç Urbà per a l'exercici 2011

En unes poques setmanes, l'ajuntament d'Almussafes iniciarà noves obres de reforma en el mercat municipal, emplaçat en ple nucli urbà de la localitat des de l'any 1956, que no alteraran la configuració arquitectònica de l'edifici, encara que sí que el milloraran notablement.

En concret, el nou projecte comprèn la modernització de la façana del mercat i del seu equipament interior, per mitjà de la substitució del sòcol de marbre, la instal·lació de dos noves portes laterals, així com la renovació de la part superior dels mostradors centrals.

Una subvenció del Pla de Competitivitat del Comerç Urbà per a l'exercici 2011 de 30.151 euros possibilitarà l'execució de l'esmentada actuació urbanística, amb la que es pretén dotar a l'immoble municipal de millors condicions.

Durant les setmanes de realització dels treballs de reforma, que estaran conclosos abans de finals d'any, els titulars de les set casetes i dels tres llocs existents en la taula central del mercat municipal podran continuar exercint la seua labor comercial habitual.

Amb les esmentades obres, l'Ajuntament d'Almussafes conclourà la tercera fase del projecte de millora de la instal·lació, ja que a finals d'any 2010 ja es va executar un programa d'accessibilitat i d'eliminació de barreres físiques, pressupostat en 14.581 euros, que va comptar amb una subvenció del Pla de Competitivitat del Comerç Urbà per a l'exercici 2010 de la Conselleria. Així mateix, a principis d'enguany es va renovar la totalitat de la coberta superior, afectada per goteres i danys estructurals, amb la instal·lació de bigues de fusta laminada, un segon projecte de modernització que va ascendir a 70.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.