Adif licita els serveis d'inspecció i control de viaductes en el tram entre La Roca del Vallès i Riudellots de la Selva

Adif ha licitat els treballs d'inspecció i control tècnic dels viaductes situats del tram La Roca del Vallès i Riudellots de la Selva de la línia del TGV entre Barcelona i la frontera francesa. Els treballs, que compten amb un pressupost de 1.646.963,4 euros fins a l'any 2011, consistiran en campanyes d'inspecció d'aquesta infraestructura amb l'objectiu de garantir el seu bon estat. En aquest tram, hi ha 25 viaductes que sumen una longitud de 4.193,5 metres. Els treballs de seguiment consistiran en inspeccions i anàlisi dels projectes dels ponts així com de proves de càrrega en aquells viaductes que determinin els informes tècnics.

D'aquesta manera, es pretén obtenir un coneixement exhaustiu de l'estat de les infraestructures de la Línia d'Alta Velocitat, per garantir el compliment dels estàndards de seguretat, fiabilitat eficàcia, comoditat i confort una vegada s'iniciï l'explotació d'aquest tram. A més, els informes emesos facilitaran en un futur la planificació de treballs de manteniment preventiu.

El tram Barcelona-Figueres de la Línia d'Alta Velocitat Madrid-Barcelona-frontera francesa compta amb una inversió aproximada de 4.200 milions d'euros. Entre La Roca del Vallès i Riudellots de la Selva, un tram de 48,quilòmetres de longitud, Adif ha finalitzat les obres de la plataforma en sis subtrams (La Roca del Vallès-Llinars, Llinars-Sant Celoni, Sant Celoni-Riells, Riells-Massanes, Massanes-Maçanet i Sils-Riudellots) i està executant el muntatge de la superestructura (via, sistemes d'electrificació i instal·lacions de seguretat i comunicacions).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona