El subdelegat de Castelló visita l'oficina d'Escal UGS a Vinaròs i defensa el projecte Castor

El subdelegat del govern espanyol a Castelló, Antonio Lorenzo, va visitar ahir l'oficina que l'empresa Escal UGS, promotora del projecte Castor, ha instal·lat al port de Vinaròs, i va defensar aferrissadament el projecte. «Representa una inversió de més de 1.300 euros i això és una aposta decisiva per al futur de la comarca, una aposta de futur per al treball i l'ocupació al Baix Maestrat, a més d'una aposta de benestar i seguretat per als ciutadans», va afirmar Lorenzo.

A més, el subdelegat a Castelló va destacar també que el magatzem de gas submarí davant de les costes d'Alcanar i Vinaròs és també un projecte «fonamental» i «estratègic» per al subministrament energètic a l'Estat. «Per això el govern espanyol està molt interessat que tire endavant i que es complisquen els terminis previstos», va afegir-hi.

El president d'Escal UGS, Recaredo del Potro, va acompanyar Lorenzo en la seua visita a l'oficina d'informació i va assegurar que el procés de tramitació del projecte Castor era «totalment transparent» i que s'està duent a terme segons els terminis previstos.

Segons Del Potro, hi ha 600 magatzems com el que es projecta fer a la costa de Vinaròs arreu del món i molts estan instal·lats en països europeus. «Estem tranquils perquè és un projecte sòlid i ben documentat», va dir Del Potro en referència a les crítiques del diputat d'ICV al Congrés, Joan Herrera, i a la decisió del Ministeri d'Indústria d'allargar 30 dies més la tramitació del projecte, després de traduir al castellà una sèrie de documents que només estaven escrits en anglès. «Europa ha recomanat a l'Estat espanyol que ampliï els seus magatzems de gas», va afegir-hi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona