Infraestructures

MOBILITAT

Connecten Torroella i Palamós amb un autobús

La línia de Sarfa, que ara arribava fins a Palafrugell, s'allargarà i tindrà quatre viatges en les dues direccions

La línia de la Sarfa que ara connecta Torroella de Montgrí i Palafrugell s'allargarà fins a l'hospital de Palamós (i el nucli urbà palamosí), segons va fer públic ahir a la tarda el director general de transports de la Generalitat, Ricard Font, durant la seva visita al Baix Empordà. Aquesta línia es posarà en servei amb el trajecte que ahir es va anunciar a partir de l'1 de juliol i tindrà una periodicitat de quatre cops al dia en cadascuna de les dues direccions.

Les sortides de Torroella seran a les 8.00 h, 12.20 h; 17.00 h i 21.20 h, i en direcció contrària, a les 9.40 h, 14.00 h, 18.40 h i 23.00 h. L'objectiu d'aquesta modificació és potenciar l'accessibilitat en transport públic a l'hospital, centre sanitari de referència a la comarca. El departament de Territori i Sostenibilitat perllongarà vuit expedicions diàries, quatre d'anada i quatre més de tornada per comunicar les dues poblacions, amb la línia 327, que passarà per Pals, Torrent, Regencós, Begur, Palafrugell, Mont-ras i Vall-llobrega, de dilluns a divendres feiners. Durant els mesos de juliol i agost, també circularan els caps de setmana.

Dues línies coordinades

A més, les vuit expedicions connectaran de manera directa (sense transbordament) amb vuit expedicions que enllacen Torroella de Montgrí amb la Bisbal d'Empordà, quatre que passen per Parlavà (línia 320) i quatre més per Ullastret (línia 321). Així, es dóna accés també a l'hospital de Palamós a altres municipis, com ara Serra de Daró i Corçà. Aquesta actuació comportarà una inversió anual de prop de 27.500 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona