Urbanisme

Obres a l'entorn de la caserna de Lloret

Els treballs per adequar els voltants de la caserna de la policia local van començar dimarts i duraran tres mesos

L'Ajuntament de Lloret de Mar va començar dimarts les obres d'adequació del terreny que hi ha entre la comissaria de la policia local i Protecció Civil i la carretera GI-680. L'empresa que durà a terme les obres és Rubau Tarres SAU i els treballs tindran un cost de 215.207 euros sense IVA.

L'any passat, amb la posada en funcionament de la comissaria, es va fer un camí des de la carretera GI-680 per permetre als vehicles accedir a l'edifici i a la zona d'aparcament, i ara es durà a terme una segona fase que consistirà a pavimentar la zona i a posar-hi arbres i bancs, així com les instal·lacions de reg, clavegueram i enllumenat públic. També es dona continuïtat al passeig de vianants paral·lel a la carretera i, com a millores aportades per l'empresa d'obres, es farà una adequació del passeig de Cúllar i de la seva trobada amb la plataforma del front de la comissaria i el subministrament i col·locació d'una xarxa de protecció a la façana est de l'edifici de la caserna. El regidor d'Urbanisme, Joan Bernat, va explicar que “està previst que les obres tinguin una durada de tres mesos”.

La nova caserna de policia va entrar en funcionament el mes d'octubre del 2015 i es va inaugurar el 30 d'abril de l'any passat. El projecte va tenir un pressupost de 3.225.000 euros i va ser un equipament llargament reivindicat. El trasllat ha permès deixar l'antiga caserna, al costat del mercat municipal, buida per a futurs usos, però encara no estan definits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona