Urbanisme

municipal

urbanisme

Esponjaran el carrer Barceloneta de Figueres

Durant les obres de reurbanització s'enderrocaran dues cases abandonades

L'Ajuntament de Figueres preveu enderrocar dues cases, la del carrer Barceloneta, número 18, i la contigua, que dona al carrer Caserna, número 4, que estan en mal estat i són de propietat municipal, aprofitant la reurbanització del carrer Barceloneta, que està en procés de licitació de les obres, després que s'aprovés definitivament el projecte el mes de novembre passat. Els dos solars, un dels quals fa cantonada, estan tancats per evitar-ne l'ocupació i en un estat semiruïnós. Aquestes finques estan parcialment en zona de vial i les enderrocaran per esponjar urbanísticament la zona. Es calcula que els treballs d'enderroc costaran 52.800 euros i el projecte de les obres es va aprovar per unanimitat en el darrer ple de l'Ajuntament de Figueres. La superfície construïda que s'ha d'enderrocar és de 347 metres quadrats, i es considera que els treballs es podran dur a terme entre finals d'estiu i principi de la tardor. Abans sembla improbable ja que només s'ha aprovat inicialment i, per tant, encara s'ha de dur a terme tot el procés administratiu habitual.

La coordinació entre l'enderroc i la reurbanització es fa per evitar molèsties als veïns i les afectacions a la via pública, segons va informar l'Ajuntament.

En la mateixa sessió en què el consistori figuerenc va aprovar el projecte d'obres d'enderroc, es va donar el primer vistiplau al projecte de condicionament de l'aparcament dissuasiu de la carretera de Llançà a la zona de ponent. Aquest projecte forma part de les inversions que el govern vol que s'aprovin en el pressupost per al 2017 que el grup del PDeCAT està negociant amb la resta de formacions del ple. Aquestes obres estan condicionades a la compra del solar privat, que encara s'ha de concretar amb el propietari.

LA XIFRA

52.800
euros es calcula que costaran els treballs per enderrocar les dues cases que són municipals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona