Urbanisme

Municipal

El nou pavelló de Figueres ja té el projecte guanyador

La proposta vencedora del concurs d'idees és obra de l'arquitecte Joan Forgas i l'enginyer Eduard Bou

El projecte titulat En els meandres ha estat l'escollit pel jurat del concurs d'idees per marcar les línies constructives del nou pavelló de Figueres, que es construirà en els pròxims anys al barri de l'Olivar Gran. La idea guanyadora és obra de l'arquitecte Joan Forgas Coll i l'enginyer industrial Eduard Bou Nadal. La proposta guanyadora potencia la funcionalitat dels espais tant interiors com exteriors del nou equipament esportiu.

Els clubs esportius de la ciutat sabran aquesta mateixa setmana els detalls del nou equipament, segons ha informat el govern de la ciutat, que els reunirà per explicar-los les línies bàsiques.

El concurs d'idees es va convocar el novembre passat i s'hi van presentar setze projectes. El tribunal està format per arquitectes, tècnics municipals, representants polítics del consistori i representants del Departament d'Esports de la Generalitat. El valor estimat del projecte és de 375.876 euros i es donaran fins a tres premis a les idees presentades.

El segon premi del concurs ha estat per al projecte Vent de nord, de Josep Camps, Olga Felip, Emilio Tuñón, arquitectes, i Enríquez Molina, enginyer industrial, i el tercer premi s'ha concedit al projecte Tres en un, d'Esteve Bonell i Josep Maria Gil, arquitectes; Manel Fernández, arquitecte, i amb estructura de Josep Maria Milián, enginyer.

Tots els grups municipals havien donat el vistiplau al concurs d'idees l'octubre passat. Tots els grups, menys la CUP, van votar-hi a favor. Els cupairesvan assegurar que ja entenien que faltaven instal·lacions esportives, però per a ells aquesta no era una prioritat.

L'alcaldessa, Marta Felip, i el regidor d'Esports, Jordi Masquef, van destacar ahir la importància d'aquest nou equipament per a la ciutat: “El nou pavelló municipal de l'Olivar Gran és l'equipament esportiu més important dels últims 25 anys a Figueres, i l'Ajuntament ha treballat per satisfer les necessitats de tots els clubs esportius de la ciutat i serà una realitat d'aquí a dos anys.”

LA XIFRA

375.876
euros
és el valor estimat del projecte, segons preveien les bases del concurs d'idees.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona