Urbanisme

municipal

serveis

Adeqüen l’entrada del cementiri de Roses

L’Ajuntament de Roses ha finalitzat fa unes setmanes l’adequació de l’espai de serveis existent a l’entrada del cementiri municipal de la població, que ha consistit en la creació d’un espai d’espera i sopluig sota cobert i en la remodelació dels serveis sanitaris, que ara estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. La remodelació s’ha fet mantenint el volum existent, una petita construcció amb coberta de teules d’uns 30 metres quadrats i ha consistit en la redistribució dels espais i també en l’obertura dels laterals i la finestra tapiada per obrir vistes al carrer. Per harmonitzar l’espai amb la resta d’enjardinament i característiques del cementiri, s’ha emblanquinat tota l’estada i s’han adequat bancs integrats entre quatre petites jardineres.

Des del l’Ajuntament de Roses s’ha volgut remarcar que el projecte s’havia volgut redactar des d’un bon principi posant especial cura a mantenir el caràcter original del cementiri, tenint especial atenció a la part antiga que manté la imatge pròpia d’un poble de tradició marinera i agrícola. Aquesta sensació queda recollida en el poema d’August Pi Sunyer El cementiri de Roses, que, plasmat en ceràmica, des de fa uns anys dona la benvinguda als visitants.El cost de les obres ha estat de 17.362 euros i els treballs han tingut una durada de sis setmanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona