Urbanisme

policial

equipaments

ERC denuncia esquerdes a la comissaria de Palafolls

La formació republicana recorda que fa només tres anys que es va inaugurar el nou equipament policial

El govern nega que siguin greus i ho atribueix a un moviment de terres aliè a les obres

La nova comissaria de Palafolls es va inaugurar fa poc més de tres anys. L’espai policial es va condicionar a la plaça del Forum Palatiolo aprofitant en part l’antiga llar d’infants municipal i afegint nous espais. Fa pocs dies el principal grup de l’oposició, ERC, va denunciar primer a través de les xarxes socials i posteriorment en el ple l’aparició de grans esquerdes a diferents espais de la comissaria i tan dins com fora de l’edifici. El portaveu de la formació, Francesc Alemany alerta que les esquerdes han aparegut sobretot entre l’edifici que ja existia i els annexos que es van fer per encabir la comissaria. “Parlem d’una situació estructural greu, perquè han provocat el trencament de vidres de la façana i interiors, ha obligat a tancar sales i despatxos i també s’ha ensorrat part de la coberta de l’antiga escola”, puntualitza el regidor que es mostra molt crític amb els resultats d’una obra “que es va fer donant importància més a l’estètica que no pas a les necessitats reals del servei i amb un cost de més de 500.000 euros de diner públic”.

De la seva banda, durant el ple i en declaracions recollides per Ràdio Palafolls, el regidor d’Urbanisme Josep Rueda (PSC) va precisar que el govern coneixia l’aparició de les esquerdes, però que, segons els experts consultats, en cap cas es podien considerar greus i fruit d’una obra mal executada. “Tot sembla indicar que la causa és un moviment de terres i els tècnics ens asseguren que injectant resina expansiva es poden resoldre les deficiències”, va afirmar el regidor que també va explicar que s’està a l’espera dels informes finals sobre les incidències a l’edifici. En aquest sentit, i per ratificar que les esquerdes no són causa d’una actuació urbanística mal feta, el govern afegeix que l’edifici cultural del MiD, que es troba al costat “també ha presentat esquerdes molts anys després de la seva construcció”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Millores a la C-31 per reduir els atropellaments de ciclistes

Castelldefels

Cap a la primera corona

Barcelona

Vies Verdes vol enllaçar amb bici Platja d’Aro i Sant Antoni

PLATJA D’ARO / sANT antoni

Inquietuds per possibles restes de la muralla de Cadaqués

Cadaqués

Acusen la Generalitat de mentir, a Pals

pals

En servei a Olot la unitat de convivència del Sant Jaume

Olot

A Porqueres, quintupliquen l’orgànica

Porqueres

Rècord de passatgers

Barcelona

Habitatges més eficients per reduir el consum de llum

Barcelona