Urbanisme

L’edifici Maddox de Platja d’Aro espera el nou permís d’obres

La construcció del bloc, en primera línia, fa un mes que està inactiva

El consistori ho desvincula del litigi amb els veïns

Les obres de l’edifici residencial al solar de l’antiga discoteca Maddox avancen, però amb pausa, a pocs metres del Cavall Bernat, en primera línia del litoral de Platja d’Aro. Les promotores, Stoneweg i el Grup Castellví, han deixat els treballs congelats des de fa diverses setmanes, amb l’estructura acabada però cap altre senyal d’activitat, fora dels cartells que anuncien la comercialització de nou habitatges de luxe. Però el regidor d’Urbanisme, Josep Maria Solé, diu que es tracta només d’un temps d’espera mentre s’acaba de tramitar la nova llicència d’obres i es resol un nou període d’al·legacions.

Solé argumenta que el permís que donava cobertura a l’inici dels treballs hi preveia 17 pisos –el projecte antic adaptat sobre la mateixa estructura–, “però com que hi ha una reducció del nombre d’habitatges, amb el mateix sostre i alçades, però de major qualitat”, cal ajustar la llicència als nous criteris.

El litigi de Cavall Bernat

El regidor, però, desvincula l’aturada del litigi que han emprès la comunitat de propietaris dels edificis Cavall Bernat, que entre el 2006 i el 2013 ja havien dut el projecte als tribunals i ara han denunciat que les obres s’endinsen en la zona comunitària aliena, disputada amb els promotors i que ja ha estat objecte d’una vista judicial, segons explica un dels veïns crítics. La comunitat diu que vol prosseguir amb el plet i diuen que si els atorguen la raó reclamaran l’enderroc, com a mínim, de les zones en disputa. Solé defensa que estan “a sobre de l’obra”, però no dona la raó als denunciants.

Mentrestant, però, la promotora ja ha obert la comercialització dels habitatges i assegura que en té dos (un “22%”) de venuts, a preus que parteixen dels 995.000 euros i superen, en altres casos, el milió d’euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona