Urbanisme

Tres mesos per al·legar contra el nou POUM de Banyoles

A partir de demà, els interessats poden demanar hora amb els autors del projecte per aclarir dubtes

Després que a mitjans mes d’agost l’aprovació inicial que en va fer l’Ajuntament fos publicada en el Butlletí Oficial de la Província, el projecte del nou pla general urbanístic (POUM) de Banyoles s’acaba de sotmetre a exposició pública. Hi romandrà fins al 26 de novembre, període durant el qual es podran presentar al·legacions al document.

Per tal d’aclarir dubtes als interessats, els redactors del projecte (l’equip Font-Viñolas) atendran a partir de demà les persones que ho sol·licitin. Les reunions s’han de concertar prèviament trucant al 972 57 52 11. Els horaris d’atenció al públic previstos per l’Ajuntament són els dilluns de 9 a 14 h i de 16 a 19 h, els dimecres de 9 a 14 h, els dijous de 16 a 19 h i els divendres de 9 a 14 h.

Els tràmits

Un cop recollides les al·legacions, l’equip de govern i els tècnics decidiran quines s’accepten i quines es rebutgen, un procés que tardarà probablement unes quantes setmanes. Seguidament, el projecte i les corresponents esmenes passaran de nou pel ple municipal i, si s’aprova, el document es traslladarà a Urbanisme. Quan aquest organisme hi doni el vistiplau, el text passarà per últim com pel ple, a fi que s’aprovi de manera definitiva. Molt probablement, aquest darrer pas ja tindrà lloc dins del pròxim mandat, atès que les eleccions municipals s’han de celebrar al maig.

Amb el vot de CiU

L’aprovació inicial del nou POUM, efectuada en un ple a principis d’agost, va ser possible per la majoria absoluta de l’equip de govern, de CiU, ja que va ser l’únic grup que hi va votar a favor. El principal grup de l’oposició, JpB-ERC, es va abstenir, mentre que la CUP i ICV s’hi van pronunciar en contra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona