Urbanisme

Actuació de millora del paviment al polígon de Celrà

El consistori inverteix 80.000 euros en aquesta actuació

S’ha reparat el paviment dels carrers Ter i Nòria

L’Ajuntament de Celrà ha invertit uns 80.000 euros en la millora de la pavimentació dels carrers Ter i Nòria, que són dos dels eixos principals del polígon industrial de la població. En el ple municipal del mes de juliol es va aprovar una modificació pressupostària per dur a terme aquestes obres. Amb posterioritat, el 18 de setembre, la junta de govern va acordar adjudicar els treballs per un import de 79.497,68 euros. La intervenció ha servit per adequar les condicions del ferm, ja que hi havia trams que estaven en mal estat, i en alguns hi havia forats. Les tasques van començar dijous de la setmana passada i van acabar el dimarts, dia 9. S’ha actuat sobre una superfície total de 7.645 metres quadrats. Mitjançant una màquina es va rascar una capa d’entre cinc i sis centímetres del paviment. Es va reomplir i hi va passar pel damunt una altra màquina que va compactar el quitrà, i el terra va quedar anivellat i aplanat.

Els carrers Ter i Nòria funcionen com a ronda de circumval·lació al voltant del polígon. L’acció que s’hi ha dut a terme s’emmarca en la campanya de millores pactades entre el govern municipal i les empreses d’aquesta àrea industrial. En els darrers tres anys s’ha fet la nova senyalització de les companyies, s’ha substituït l’enllumenat antic per lluminària led i s’ha treballat per ampliar la depuradora municipal. L’alcalde, Dani Cornellà, explica que “en els propers anys caldrà anar fent inversions per acabar de millorar el paviment d’altres trams i carrers del polígon”. El regidor de Promoció Econòmica, Pitu Bartis, valora molt positivament el treball conjunt entre el consistori i les empreses: “Això contribueix a garantir que les indústries es quedin i creixin al poble, i que se n’hi puguin instal·lar de noves.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona