Urbanisme

Aborden la reforma del carrer Codolar de l’Escala

El vial que va del Port d’en Perris a l’avinguda Ave Maria tindrà diversos acabats en funció del tram que es repari

Els treballs comencen la setmana vinent i estaran enllestits a la primavera

L’Escala iniciarà les obres de reforma del carrer Codolar, que enllaça el Port d’en Perris amb l’avinguda Ave Maria, aquesta setmana vinent. Els treballs han estat adjudicats finalment a l’UTE Peraferrer ASA per 449.898 euros, una suma que rebaixa considerablement el preu de sortida (548.977 euros) i que va servir a l’UTE guanyadora per imposar-se en el concurs a les empresses Rubau Tarrés i Excavaciones Empordà 2000.

L’alcalde de la població, Víctor Puga, va manifestar la seva satisfacció per l’inici imminent d’aquests treballs, que “mantindran la millora continuada del nucli antic”. Aquestes obres, que s’executaran gràcies a la subvenció del pla de barris, tindran una durada màxima de cinc mesos, de tal manera que la primavera vinent haurien d’estar enllestides. Des de l’encreuament del carrer de l’Avi Xaxu fins a l’avinguda Ave Maria, es faran mantenint en dos nivells els acabats; per una banda, les voreres remuntables llises i elevades respecte al nivell de la calçada, que serà amb aglomerat asfàltic delimitat per una rigola de formigó.

Es vol millorar el carrer corregint l’amplada per a la circulació de vehicles; en el primer tram, atès que originàriament les voreres són molt estretes, s’opta per mantenir en un mateix nivell el que seria zona de vianants i calçada, de 2,90 metres d’amplada, i a partir del carrer de l’Avi Xaxu, s’opta per mantenir una amplada constant, de 3,20 metres, al llarg de tot el carrer. S’aprofitarà l’aixecament del paviment per millorar el pas de tots els serveis, tant el de clavegueram com el de recollida d’aigües pluvials. Així mateix, es preveu fer subterrànies totes les línies per evitar que siguin visibles a les façanes i que s’encreuin al llarg de tot el carrer.

LA XIFRA

449.898
euros
costaran les obres de reforma del carrer Codolar de l’Escala.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona