Els denunciants del cas del Sun Village neguen el principi d'acord que ha proclamat l'alcalde de Palau-saverdera

La família que va denunciar el cas del Sun Village ha negat que s'hagi arribat a un principi d'acord amb l'alcalde de Palau-saverdera per evitar l'enderroc del complex, que té una ordre d'enderroc del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Segons els representants de la família denunciant, l'entesa proclamada per Narcís Deusedas no és real i fins i tot neguen que hi hagi hagut reunions en els últims mesos en aquest sentit, com va explicar Narcís Deusedas als mitjans de comunicació fa pocs dies.

Segons va dir aleshores l'alcalde, hi havia reunions entre els advocats de l'Ajuntament i els representants legals de la família que va presentar la denúncia pel cas i a la qual el jutjat ha donat la raó i ha dictat l'ordre d'enderroc. Segons havia conclòs Narcís Deusedas respecte a aquestes trobades, s'estava arribant a una entesa entre les parts que s'havia d'acabar de concretar en pròximes reunions. Ara, però, els propietaris ho han negat i asseguren que, a banda de la part judicial, no tenen cap noticia del cas del Sun Village.

Crítiques de l'oposició

En conèixer aquesta situació, el grup polític Unió per Palau, a l'oposició, ha afirmat que troba «impresentable que l'alcalde s'atreveixi a mentir sobre la situació del Sun Village, començant per les falses expectatives que pot crear en els damnificats, fet que s'ha repetit ja en innombrables ocasions al llarg del procés. Hi afegeixen: «L'actitud ens sembla temerària i contraproduent, i dóna mostres de deslleialtat institucional, ja que el ple de l'Ajuntament és el primer al qual s'hauria d'informar de qualsevol novetat en el cas Ens reafirma un cop més que si en el cas del Sun Village som on som és per culpa de l'actuació barroera i irresponsable de l'alcalde, l'equip de govern i el seu equip d'assessors.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona