Urbanisme

infraestructures

Comencen a enderrocar l'històric hotel Pla d'Escaldes

Es tornarà a construir conservant les característiques de l'edifici, catalogat com a conjunt arquitectònic i d'interès

Avui al matí els obrers han començat a enderrocar l'històric hotel Pla d'Escaldes-Engordany, catalogat pel comú com a conjunt arquitectònic i d'interès. L'edifici, situat a la plaça Santa Anna, ha d'anar a terra pel perill de despreniments, ja que en els últims mesos s'havien detectat importants desperfectes a la façana, per la qual cosa es va col·locar una tanca.

El comú va exigir fa uns dies al propietari de l'immoble que l'enderroqués com més aviat millor per evitar la caiguda d'elements arquitectònics. L'hotel es tornarà a aixecar mantenint les característiques i aprofitant els materials que es pugui, com ara les baranes de balcons i peces significatives de granit, per tal que conservi la mateixa imatge.

Els enderrocs es porten a terme amb coordinació amb els ministeris d'Ordenament Territorial i de Cultura, segons ha explicat avui el cònsol major, Antoni Martí. També s'ha d'enderrocar l'hotel La Terrassa, adjacent, que integra la Façana de l'Art.

Aquests treballs obligaran a aturar les obres que la corporació comunal estava portant a terme a la plaça de la Façana de l'Art, com ara la remodelació de la font, del paviment i del mobiliari urbà. Per aquest motiu, la finalització de l'embelliment d'aquesta plaça tindrà un retard sobre el terminis previstos. Tot i això, els treballs que afecten la galeria tècnica no s'aturaran ni tampoc els de la caseta de turisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona