palau-saverdera

Elaboren un nou pla urbanístic per adaptar-se a la nova normativa

L'alcalde de Palau-saverdera, Narcís Deusedas, va sotmetre ahir al ple l'inici dels tràmits per redactar el nou pla urbanístic del municipi alt-empordanès, que substituirà les normes subsidiàries, que daten de l'any 1999. Segons va explicar l'alcalde, l'únic objectiu és adaptar-se a la nova normativa. «La Generalitat ens va marcar que féssim el pla general nou i que si no ho farien ells, per això ho hem fet», va explicar Narcís Deusedas. Això sí, segons l'alcalde, s'aprofitarà per fer petites modificacions, però sense transcendència. El que es farà és adaptar la normativa a les noves lleis que han anat sortint i fer un text refós per incorporar les modificacions puntuals que s'han anat fent durant els últims anys.

En el ple d'ahir al vespre també es va sotmetre a aprovació inicial el projecte per construir un poliesportiu i el projecte d'adequació de la zona de Can Lluent per fer-hi una plaça i un aparcament. A part, ahir en el ple, extraordinari, es va tractar també d'una sèrie de contractacions de personal, en les àrees de Medi Ambient i Urbanisme, i en la de Governació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona