Urbanisme

Asfaltaran part de l'avinguda Sant Narcís de Girona

La via va tenir un major desgast quan el carrer Oviedo era la ruta dels camions de l'obra del TAV i el trànsit anava per aquest carrer

El pla de reasfaltatge té un pressupost de 413.000 euros

El pla d'asfaltatges de la ciutat de Girona per aquest estiu preveu asfaltar bona part de l'avinguda de Sant Narcís. El regidor de Mobilitat, Via Pública i Seguretat, Joan Alcalà, admet que per les actuacions d'aquest estiu “hem inclòs part de l'avinguda Sant Narcís perquè a conseqüència de les obres del TAV i al fet que aquesta via es convertís en el principal carrer de sortida de la ciutat es va desgastar molt i és una actuació molt necessària”.

Els veïns i comerciants del sector sud del barri de Sant Narcís havien traslladat al consistori la reclamació perquè s'hi actués i s'evités una major degradació d'aquest eix viari. El pla d'obra preveu asfaltar el tram que va des del carrer Mare de Déu de Montserrat fins a la carretera de Santa Coloma de Farners.

El pla de millora del ferm de diversos carrers de Girona disposa d'un pressupost de licitació de 413.000 euros i permetrà millorar l'asfalt en una desena de carrers o punts concrets que estan en mal estat.

El consistori preveu que l'asfaltatge de les diverses zones es faci durant l'estiu, aprofitant que hi ha una reducció de trànsit a la ciutat en època de vacances. La planificació preveu que l'asfaltatge d'aquesta desena de carrers es faci en poc més de vint dies i s'ha programat per zones de la ciutat que eviti el mínim possible el desplaçament de la maquinària.

Una altra via important en què també es millorarà el ferm serà el passeig General Mendoza i l'enllaç amb el carrer Ultònia.

El regidor també assenyala que s'han previst diversos carrers del sector de Palau i Montilivi, com ara el carrer Riu Onyar, Mas Carreras i Mas Jardí, “on calia actuar perquè feia més de vint anys que no s'hi ha fet res”. En el sector de Sant Narcís s'ha programat el reasfaltatge dels carrers Mare de Déu de la Salut, mentre que a Santa Eugènia està previst intervenir al carrer Campcardós, al tram entre el carrer Maçana i l'Atlàntida. El govern municipal també ha planificat la intervenció al sector Est, en concret, del carrer Hortènsia, pujada Primer de Maig i el grup Vila-roja. El plantejament inicial és que tots els asfaltatges previstos es facin en horari diürn. Les empreses interessades poden presentar la seves ofertes per a la licitació de l'obra fins a mitjan juliol, amb l'objectiu que les obres es facin al llarg d'aquest estiu.

LA XIFRA

413.000
euros
és el pressupost de licitació per a l'asfaltatge d'onze carrers de la ciutat de Girona aquest estiu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona