Urbanisme

política municipal

infraestructures

Les obres de la plaça de la Vila de Montgat avancen

Els operaris ja han fet el cobriment de l'aparcament que hi haurà al subsòl

Les obres de construcció de la plaça de la Vila de Montgat avancen a bon ritme i està previst que la inauguració del nou espai es pugui fer el mes d'octubre, tal com ha confirmat l'alcaldessa montgatina, Rosa Funtané. Recentment s'ha fet la cobertura del nou aparcament subterrani que s'està construint al subsòl de la futura plaça. El nou pàrquing, que entrarà en funcionament quan la plaça estigui acabada, té dues plantes amb capacitat per a un total de 43 vehicles i dues places estaran reservades a persones amb mobilitat reduïda. A la primera planta hi haurà places destinades a les persones que s'acostin a la casa de lavila a fer gestions.

L'edifici de l'ajuntament continuarà tancat al públic mentre durin les obres de la plaça. Un cop acabades, tornaran a obrir el servei d'atenció ciutadana, que ara es presta en un altre espai, i la resta de les dependències municipals. A la casa de la vila també s'hi han fet obres per millorar-ne l'accessibilitat i s'hi ha instal·lat un ascensor que facilitarà l'accés a la sala de plens, situada a la primera planta de l'edifici. Aquesta millora facilitarà l'accés als ciutadans que vulguin seguir les sessions municipals i també als assistents a les cerimònies de casament que s'oficien.

La nova plaça de la Vila tindrà una superfície de 1.526,43 metres quadrats, edificats a un mateix nivell, cosa que la farà totalment accessible. L'espai, que s'aixecarà un metre sobre el nivell de la superfície anterior, formarà un mirador amb vistes privilegiades a la mar.

El projecte de la nova plaça té un cost d'1.274.905,53 euros i és finançat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). La nova plaça, molt més àmplia que l'espai que hi havia anteriorment davant l'ajuntament, vol convertir-se en el nou espai central de trobada de Montgat i està concebut per poder-hi fer activitats de caire social i cultural.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona