Urbanisme

municipal

infraestructures

Les tasques de reasfaltatge de dotze carrers i places de Girona començaran demà

L'Ajuntament invertirà prop de 200.000 euros en la millora del paviment i la supressió de ressalts

Les obres duraran tres setmanes

Les obres de millora del paviment de dotze carrers i places de Girona començaran demà i s'executaran en tres fases per poder completar les previsions del pla d'asfaltatges d'enguany. L'Ajuntament de Girona invertirà 199.433,31 euros en aquests treballs, adjudicats a l'empresa Construccions Fusté, que consisteixen en la reconstrucció total de l'asfalt o la reposició parcial del paviment existent, així com també la supressió dels ressalts del carrer Universitat de Girona i Pic de Peguera.

La primera fase començarà demà al barri de Montjuïc, concretament al carrer de Peius Pascual i a la ronda de Fort Roig. La setmana vinent es passarà el relleu a la segona fase, que aglomera totes les actuacions previstes als barris de l'Eixample, el Pla de Palau i la Devesa-Güell. Els treballs se centraran en el carrer del Canonge Dorca, el lateral esquerre del carrer del Marquès de Caldes de Montbui, la travessia de la Creu, el carrer de Maluquer Salvador, el carrer de Balmes i el carrer de Joan Maragall. A més, durant aquesta setmana, del 5 al 9 de setembre, també es portarà a terme l'eliminació dels ressalts reductors de velocitat a Pic de Peguera i a Universitat de Girona.

Finalment, es preveu que la tercera i darrera fase es desenvolupi del 12 al 16 de setembre, quan s'actuarà al carrer del Carme, a la zona del passatge del carrer d'Ullastret, a Montilivi, i a la plaça de Pablo Ruiz Picasso, de Vila-roja.

Tot i que es preveu una durada de tres setmanes, la millora de l'asfalt del carrer del Riu Güell es farà més tard, segurament el primer diumenge del mes d'octubre.

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha destacat la importància d'aquest pla: “És una eina que demostra la política de proximitat que duem a terme, amb obres repartides entre diversos barris de la ciutat, que el que fan és facilitar i millorar les condicions de vida de la ciutadania. ”

En aquest sentit, el tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Joan Alcalà, ha qualificat les actuacions de “prioritàries” perquè reflecteixen la voluntat de “tenir la via pública de la ciutat en unes condicions de manteniment i seguretat òptimes”.

LA DATA

31.08.16
És la data
en què comencen les actuacions del pla d'asfaltatges d'enguany, que es faran en tres fases.

LA XIFRA

199.433
euros
es destinaran a la millora del paviment de dotze carrers i places de la ciutat de Girona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona