Serveis

Noves T-10/120 per anar fins a Barcelona

Les noves targetes multiviatge entre Girona i Barcelona i Figueres i Barcelona que permetran viatjar amb descomptes de més del 50% es posaran a la venda a partir del 14 de setembre. Es tracta de la tercera i última fase de la implantació d'aquest abonament a les comarques gironines. Al juny es va posar en servei a les comarques de la Garrotxa, el Pla de l'Estany i la Selva, i al juliol, a les comarques de la Costa Brava centre i nord.

La targeta permet fer deu viatges amb una validesa de 120 dies. En el cas del trajecte Girona-Barcelona, el preu del viatge surt a 6,15 euros, cosa que suposa un descompte del 57% respecte al bitllet senzill, i en el cas de Figueres-Barcelona, el preu del bitllet serà de 8,75 euros, que representa un descompte del 56%. Els abonaments es podran comprar a les estacions d'autobusos de Girona i Figueres, i a l'estació del Nord de Barcelona. La T-10/120 és multipersonal, de manera que la poden utilitzar els membres d'una mateixa família o un grup d'usuaris per fer els seus desplaçaments de manera conjunta.

D'altra banda, la bonificació per al TAV que ofereix l'Ajuntament de Figueres per als joves universitaris inclourà també descomptes en els abonaments mensuals dels trens de mitjana distància. El descompte serà el mateix que en el cas del TAV, d'un 30% respecte del preu de la targeta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia