Serveis

Comerços i locals oberts en el Lloret Night Shopping

El centre comercial de Lloret bullirà d'activitat avui al vespre, i fins a dos quarts d'una de la matinada, amb motiu de la cinquena edició del Lloret Night Shopping. La iniciativa de la regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Lloret, que té el suport de l'Associació de Comerciants, omple els carrers cèntrics amb exhibicions de ball, passarel·les de moda, concerts en directe i degustacions gastronòmiques.

El regidor de Comerç, Jordi Orobitg (ERC-Avancem), reconeix que moltes botigues opten per oferir descomptes en la jornada comercial i lúdica d'avui. A més, els comerciants han volgut que l'edició d'avui giri al voltant del Far West i, per tant, hi haurà disfresses i ambientacions especials. Alguns aparadors seran vivents.

Pel que fa a la cinquantena d'activitats, hi haurà, per exemple, un concert de zumba a les set de la tarda a la plaça Venècia a càrrec d'Ainhoa Zumba, i un de country a les onze de la nit amb Casino's Country Club a la plaça de l'Església. També hi haurà un espai infantil a la confluència de la plaça Espanya i el carrer Romà Barnés.

Canvi de dates

A proposta dels comerciants, l'edició d'aquest any del Night Shopping –la segona de l'any després de la del maig– s'ha avançat i es fa avui a partir de les sis de la tarda. El 2014 es va fer el divendres 12 de setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia