Medi ambient

Es preguntarà a les Corts com s'ha de resoldre el problema del fem al sud del País Valencià

La diputada Mollà denuncia la història de les brosses al Baix Segura com a “una concatenació d'errors polítics i presumptes delictes”

Compromís registrarà en Les Corts una pregunta per a conèixer el plantejament de la conselleria de Medi Ambient en matèria de residus després que diverses localitats de la comarca del Baix Segura s'hagen quedat sense possibilitat de tractar les seues brosses en la planta de Crevillent, en la comarca veïna del Baix Vinalopó i que està abocada al tancament per ordre judicial.

La formació considera que la mala gestió dels últims governs autonòmics del Partit Popular, sumada a la de l'Ajuntament de Crevillent, han condemnat a la comarca valenciana més meridional a un altre capítol desastrós en qüestió de residus.

La Vega Baixa no té cap planta de transferència o tractament de residus, com demanava el Pla Integral de Residus dissenyat pels anteriors governs del PP.

Compromís considera que el Baix Segura, comarca en la qual el PP ha presumit sempre de tenir un graner de vots, ha estat sumida en el desemparament pels populars que han aplicat polítiques que juguen amb la salut de les persones.

La formació vol recordar l'existència d'un procés judicial a Oriola en el qual s'investiguen enterraments il·legals de brossa que encara hui continuen apareixent per l'entorn de la pedania de La Murada.

En aquest sentit, recolza la decisió de Medi Ambient d'obrir un expedient per tal d'instar als propietaris dels terrenys amb enterraments a que netegen l'àrea afectada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia