Infraestructures

Els veïns decidiran en què s'inverteix a Viladamat enguany

Diumenge es farà una consulta en què es podrà escollir entre cinc propostes d'inversions

És el cinquè any que es fa

Els veïns de Viladamat estan cridats a votar diumenge en una consulta popular convocada per decidir les inversions que es faran aquest any al municipi altempordanès. És el cinquè any que el govern municipal de la CUP sotmet a votació part del pressupost, en una clara aposta per la participació ciutadana. Aquest cop es decidirà en què es gasten 23.000 euros, que corresponen a tot el pressupost d'inversions d'enguany. Els votants podran triar entre cinc propostes.

L'alcalde de Viladamat, Robert Sabater (CUP), explica que podran votar totes els veïns empadronats de més de 16 anys i que les propostes que es porten a consulta les ha fetes el Consell de Poble, arran de les idees que han aportat particulars i entitats, després d'estudiar-ne la viabilitat. Aquestes propostes estan explicades a la butlleta de votació, i se'n podran marcar com a màxim dues. Les tres guanyadores seran les que es tiraran endavant enguany.

La primera proposta és el pagament de deute a Sorea, per l'obra de canalització de l'aigua des de Saldet. La segona, fer millores al local social, per exemple millorant-ne l'entrada. La tercera idea és condicionar la carretera a l'Armentera i també mesures d'estalvi energètic en l'enllumenat. La quarta proposta és fer un carril bici de Viladamat fins al camí de Cinclaus i millores al parc infantil. I la cinquena fer horts urbans i una tanca de fusta al puig Segalar. Totes les propostes són de 7.500 euros.

El vot anticipat, demà

Diumenge es podrà votar des de les nou del matí fins a les dues de la tarda a l'ajuntament de Viladamat. Però qui vulgui també ho podrà fer de manera anticipada demà divendres de quatre a vuit de la tarda a la secretaria de l'Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia