La Borsa
Més valors
Economia

Comencen les jornades de l’arròs, a Girona

El col·lectiu gastronòmic Girona Bons Fogons va presentar ahir les 14es Jornades de l’Arròs, que tindran lloc d’avui al 15 de desembre. Toni Vallory, president de Girona Bons Fogons, va explicar que la finalitat de les jornades és “defensar el producte de proximitat, els productors de l’arròs de Pals i la cuina gironina”. Bons Fogons vol donar a conèixer el receptari gironí de sempre basat en els productes autòctons i també en aquells que arriben diàriament als mercats de la ciutat. Cada restaurant farà un arròs personal i singular segons la seva tipologia de cuina. Els restaurants que hi participen són: Duc de l’Obac, Massana, Occi, Egg Gastronomia, La Riera de Sant Martí Vell, El Celler de Can Roca, Àpats, Umai i Pere Malagelada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els nivells de microplàstics al Mediterrani són superiors als estimats

barcelona

Amiblu inverteix tres milions a la seva planta de Camarles

barcelona

Catalunya capta més de deu milions de turistes el 2021, un 72,6% més que l’any passat

BARCELONA

Silence veu “molt difícil” el procés de reindustrialització de Nissan

Barcelona

Els preus de la indústria a Catalunya tanquen l’any amb un creixement del 20,7%

BARCELONA
ECONOMIA

Nou mecanisme per al pagament a proveïdors d’ajuntaments

Premium PSU dissenya un carregador sense fils per al vehicle elèctric

barcelona

El preu de la llum puja un 12,7%, fins als 227 euros/MWh

Barcelona

Giró es troba amb el nou president de FemCat

barcelona