Societat

Una ginebra del Baix Empordà promou el destil·loturisme

Una ginebra baix-empordanesa ha posat en marxa un negoci de destil·loturisme per tal de promocionar l’entorn de la comarca. L’objectiu d’aquesta marca de ginebra, Nut, és mostrar les “moltes possibilitats” que ofereix el territori amb relació als destil·lats, un tipus de beguda “poc coneguda”. En aquest sentit, un dels fundadors de Nut, Albert Prats, ha explicat a ACN que esperen que el projecte serveixi per mostrar les possibilitats que té aquest món a la demarcació de Girona i també per atraure turisme. “Estem al mig, entre el Montgrí i les Gavarres, indrets que ens ofereixen una quantitat d’herbes inimaginable”, assenyala. De moment, Nut ha obert unes noves instal·lacions a Vulpellac on preveu començar a produir rom, a més de ginebra. A més d’una explicació dels diferents productes que es necessiten per fer la ginebra o el rom, els visitants poden veure el procés de producció amb un alambí tradicional i un altre de professional, que permet incrementar la producció i que funciona amb biomassa. La ginebra Nut va néixer fa deu anys amb Joan Bofill i després l’han mantingut Albert Prats i David Urgell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Litoral amenaçat

barcelona

Enderroc de l’antic prostíbul Eclipse per fer-hi un geriàtric

MONT-RAS

El fred s’alia amb el primer divendres sense toc de queda

Barcelona

Esperant recursos per a l’estabilització

barcelona

El delta de l’Ebre continua desprotegit

Barcelona
Societat

Decidir amb temps per a quan no n’hi hagi

Barcelona

Fontcoberta posa el focus en la transició cap a l’energia verda

FONTCOBERTA

Palol de Revardit fa el primer pas per tornar a tenir botiga i bar al poble

PALOL DE REVARDIT

El pla director de la Costa Brava, un exemple a seguir

girona