Conferències

Cerca

Del
al

Girona

Dimarts, 25 setembre 2018

18.30. Biblioteca Carles Rahola. Auditori petit. Xerrada El teu rendiment físic és el mateix en els dies de la menstruació, a càrrec de Sílvia Wang. Acte paral·lel a la Cursa de la Dona de Girona.

Dimecres, 26 setembre 2018

19.00. Espai dels Amics del md'A. Conferència El pròleg de Pujols a la matemàtica de la història, a càrrec d'Alba Padrós i Max Pérez Muñoz.

11.30. CaixaForum. Xerrada-col·loqui amb el títol Castelló d'Empúries: basílica, Cúria Presó i Farinera, a càrrec de Josep M. Gironella Granés, Doctor en Història Medieval per la Universitat de Barcelona, llicenciat en Història per la UdG. Dins el cicle Coneguem el nostre patrimoni cultural.

16.00. Girona Emprèn. Parlem de... lideratge personal i èxit empresarial, a càrrec de Sergi Bonilla, consultor coach i formador de lideratge i recursos humans.

19.00. Casa de Cultura. Conferència El big data abans del big data: com ens vigilaven quan semblava que no ens vigilaven tant?, amb Bel Bosck, creativa.

Dijous, 27 setembre 2018

18.00. Hotel d'Entitats. Xerrada sobre Comunitats de veïns i persones consumidores, amb la presència de Lídia Olivenza, advocada d'AICEC-ADICAE, i Miquel Costa, president de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona.

19.00. CaixaForum. Conferència L'espionatge anglosoviètic, a càrrec de Luis Horrillo Sánchez, historiador i professor d'ensenyament secundari. Dins el cicle L'espionatge d'entreguerres.

19.30. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència Les fronteres dels nostres prejudicis, a càrrec de Víctor Mañosa, doctor en Matemàtiques. Dins el cicle Contemporàlia: els límits de la ciència.

Prop de Girona

Dijous, 27 setembre 2018

La Bisbal d'Empordà

19.00. Biblioteca municipal. Xerrada literària Els poemes/poetes imprescindibles de la literatura catalana. Lectura comentada de textos de literatura catalana i universal, a càrrec de Marià Sais, professor jubilat de llengua catalana i literatura.

Divendres, 28 setembre 2018

Torroella de Montgrí

19.00. Aula taller del Museu de la Mediterrània. Xerrada de presentació de la creació del grup Run Woman Run, a càrrec de Judit Hidalgo, president de l'Associació Run Woman Run, que té per finalitat promoure la salut a través de l'esport.

Olot

19.00. Pati de l'Hospici. La nit dels volcans, dins la Nit Europea de la Recerca. Xerrada sobre experiències a les illes Hawaii des d'un punt de vista naturalístic, a càrrec de Carles Miguel Carbonell. També hi haurà una mostra de documents i material sobre volcans i es farà un tastet de productes de la zona.

20.00. Orfeó Popular Olotí. Col·loquis paral·lels: La mirada de l'artista. Entrevista a Isabel Banal, artista visual i professora de l'Escola d'Art i Disseny Massana.

Dissabte, 29 setembre 2018

Palafrugell

19.30. Museu del Suro. Xerrada La mirada de Cartier-Bresson, a càrrec de Xavier Antich. Dins la X Biennal de fotografia Xavier Miserachs.