Conferències

Cerca

Del
al

Girona

Dilluns, 19 novembre 2018

17.00. Hotel d'Entitats. Conferència Música i Alzheimer. Identitat, comunicació, benestar, a càrrec de Mònica de Castro, musicoterapeuta. Dins el cicle La cuidadora. Eines de suport.

18.00. Biblioteca Carles Rahola. Xerrada La nanotecnologia: la revolució invisible, a càrrec de Jordi Díaz. Dins la Setmana de la Ciència.

19.00. CaixaForum. Conferència Nàpols, a càrrec de Joan Vives. Dins el cicle La primavera del barroc: història de 4 ciutats.

Dimarts, 20 novembre 2018

17.30. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència El suburbium de Gerunda a l'època romana, amb Josep M. Nolla, catedràtic d'Arqueologia de la UdG. Dins les Aules d'Extensió Universitària.

19.00. Casa de Cultura. Conferència Vindrà el dia en què els catalans ho tindrem tot sabut, amb Alba Padrós. Dins el curs d'introducció a la filosofia catalana.

19.00. Caixa Forum. Conferència A la cerca d'una altra Terra, a càrrec de Ignasi Ribas, director del Institut d'Estudis Espacials de Catalunya (IEEC).

19.30. Centre Cívic Ter. Xerrada Jocs de taula, quins ens convenen?.

19.30. Centre cívic Barri Vell - Mercadal. Conferència El malbaratament dels aliments i el consum responsable, a càrrec de Frederic Gómez, president del Banc dels Aliments de Girona.

20.00. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència Llull. Òpera en un pròleg i dos actes, a càrrec de Francesc Cassú, director musical i Josep Lagares, president de Fundació Metalquimia. Amb la participació dels solistes: Roger Padullés, Marta Mathéu i Gemma Coma-Alabert.

Dimecres, 21 novembre 2018

09.30. Girona Emprèn. Xerrada Què cal saber per iniciar un projecte empresarial.

10.00. Casa de Cultura. Xerrada Impacte psicològic en la persona que ha sofert una laringectomia i la seva família.

10.00. Servei municipal d'Ocupació. Xerrada Dispositiu d'inserció laboral.

19.00. CaixaForum Girona. Conferència Entre la pàgina i el fotograma, a càrrec de David Trueba, escriptor i director de cinema. Dins el cicle Universos literaris.

19.30. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència Créixer o progressar? A la recerca de nous consensos, amb Santi Vila, doctor en Història Contemporània i polític. Dins el cicle Intel·ligència creativa.

Dijous, 22 novembre 2018

19.00. Auditori Josep Irla. Conferència del cicle d'art pictòric Pablo Picasso, a càrrec del Dr. Juan F. Campo. Dins la Càtedra de Ciències i Humanitats Dr. Bofill.

10.00. El Güel Espai Jove. Xerrada Quins drets i deures tenim com a treballadors/es? Com és un contracte de feina? i una nòmina?.

16.30. Aula d'Estudi Josep M. Domènech. Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Girona. Les assegurances personals i els beneficis de comercialitzar-les per a l'empresa de mediació. Model de venda per assessorament, a càrrec d'Alberto Hoyos Moliner, consultor en formació freelance, especialista en assegurances i banca.

17.00. Edifici Sant Domènec. Aula B1. Conferència El paper de les televisions locals en un món visual, a càrrec d'Àlex Martí, director de TV Girona. Dins el cicle Pensar la comunicació.

18.00. Biblioteca Carles Rahola. Diàleg Discriminacions quotidianes, amb Jessenia Lagos i Daniel Litvak. Modera: Mònica Tarradellas.

18.00. Col·legi de Metges de Girona. Xerrada La rebuda del nadó.