Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Gualta

Dijous, 21 març 2019

La Bisbal d'Empordà

18.30. Teatre Mundial. Xerrada Entrena'l per la vida, a càrrec de Cristina Gutiérrez.

L'Escala

20.00. Sala d'actes de l'Ajuntament. Xerrada informativa La prevenció i el cribatge del càncer corectal, a càrrec de Montse Salvachua, psicooncòloga de l'Associació, amb la col·laboració del farmacèutic Eduard Massaguer.

Girona

17.00. Col·legi de Mediadors d'Assegurances. Jornada EIAC: l'autopista del corredor cap a la digitalització. Ponents: David Salinas, president del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Còrdova i impulsor de l'EIAC, i Ricardo García, responsable Model Connectivitat, Unitat Digital Business i Canal Directe Digital AXA.

19.00. CaixaForum. Trobada amb... Mucho, un dels estudis de disseny gràfic de Barcelona amb més notorietat internacional.

19.00. Auditori Josep Irla. Xerrada Picasso, vida i obra, a càrrec del Dr. Juan Francisco Campo Echevarria, director mèdic assistencial de la Clínica Bofill. Dins Els Dijous cultural de la Càtedra Dr. Bofill.

19.30. Casa de Cultura. Xerrada sobre Maria de França. Lais, a càrrec de Jordi Galves. Dins el cicle Les Set Magnífiques.

19.30. Auditori Viader. Xerrada Aproximació a l'òpera La Gioconda, d'Amilcare Pouchielli, amb Pol Avinyò.

Palamós

21.00. Teatre La Gorga. 16es Jornades d'educació i família, a càrrec del Dr. Domènec Luengo, doctor en psicologia i especialista en ansietat.

Banyoles

17.30. Casal cívic. Xerrada La Banyoles medieval en cos i ànima, a càrrec de Bibiana Agustí Farjas, antropòloga. Dins les activitats emmarcada a l'exposició temporal Òssos. Un viatge a l'època medieval de la mà de l'antropologia física.

Figueres

19.00. Biblioteca Fages de Climent. Conferència Alexandre Deulofeu i Àlvar d'Orriols, a càrrec de Joan Ferrerós. Dins el 6è Cicle de lectures comentades de textos literaris Els escriptors catalans i l'exili.

19.30. Teatre Museu Dalí. Conferència Dalí també pintava al futbol, a càrrec de Josep Playà.

Roses

20.15. Ca l'Anita. Xerrada Els símbols i l'inconscient com a font d'autoconeixement, a càrrec de Joan Vera.

Blanes

15.15. Sala Roberto Bolaño de la Biblioteca. Xerrada taller Laboratori de nutrició: Llet i derivats làctics o begudes vegetals, a càrrec d'Isolda  Vila, nutricionista sensorial.

Divendres, 22 març 2019

La Bisbal d'Empordà

22.00. Teatre Mundial. Xerrada Estret de Magallanes - Patagònia xilena - Córdoba - Iguazú, a càrrec de Manel Magrinyà i l'Anne Fingerhut.

Girona

18.00. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència El club dels amics de Semmana a Girona per la pau i la cultura, a càrrec d'Adnen Helali.  Amb les actuacions musicals de Josep Tero, música mediterrània; Antoni Madueño, trobador i lutier; Arrels Escalenques, havaneres; Glòria Vila, Ukelele; Pau Llensa, tenor; Josep Subirana, guitarra; Katy Evoghli, música persa; Marc August Muntanya, acordió; Edu Sívori Alt, poesia.

20.00. Biblioteca Just M. Casero. Xerrada Marina Ginestà i el seu entorn, a càrrec de Mary Nash.

20.00. Llibreria Ulyssus. Conferència Els càtars, a càrrec de Ramon Barnusell i Lloveras, economista, historiador.

Palamós

18.30. Biblioteca Lluís Barceló i Bou. Xerrada Ja saps què menges? Agricultura ecològica versus agricultura industrial, a càrrec de Mallku Negre, enginyer superior agrònom i tècnic del Projecte Horts Socials de Càritas, i Carolina Parra, pediatra.

Castelló d'Empúries

19.00. Sala gòtica Ajuntament. Conferència Històries del moviment mutualista a Catalunya: el cas de les mútues laborals, a càrrec d'Alexandre Blasi Darner. Dins el IV Cicle de conferències.

Figueres

20.00. Seu provisional del Casino Menestral. Conferència El dia de Sant Joan a Barcelona, un motiu literari recurrent a la literatura espanyola; de Cervantes a Carmen Laforet, Luis Romero, Juan Marsé i Eduardo Mendoza, a càrrec de Joan Manuel Soldevilla, professor de Literatura i escriptor. Dins el XII Cicle de Literatura Universal.