Administracions

Renoven l'acord de cooperació amb la Catalunya del Nord

L'Espai Català Transfronterer, que suma les comarques gironines i la Catalunya del Nord (el departament dels Pirineus Orientals en l'administració francesa), es beneficiarà d'un nou impuls amb la renovació de l'acord marc de cooperació transfronterer, firmat ahir pel conseller de la Presidència, Francesc Homs, i la presidenta del Consell General dels Pirineus Orientals, Hermeline Malherbe. Les dues administracions col·laboren en aquest àmbit des del 2006 per potenciar les relacions institucionals i la cooperació entre els representants polítics, intercanvis de bones pràctiques, col·laboració tècnica i projectes comuns.

La renovació d'aquest acord marc és especialment rellevant en el moment en què s'inicia un nou període de programació d'ajuts de la Unió Europea (2014-2020), en el qual la cooperació transfronterera serà un dels eixos fonamentals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia