Infraestructures

l'hospitalet de llobregat

Conclouen les obres de millora de l'accessibilitat a l'estació de Renfe

Adif ha invertit un milió d'euros a elevar andanes i col·locar rampes

Adif ha conclòs les obres per millorar l'accessibilitat a l'estació de Renfe de l'Hospitalet, per on circulen les línies R-1, R-3, R-4 i R-7. L'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries ha invertit un milió en obres per reduir les barreres arquitectòniques i millorar la mobilitat. Per facilitar l'accés als trens s'han elevat les andanes fins a una altura de 68 centímetres sobre la cota del carril. També s'han col·locat rampes al final de l'andana. A més, s'ha instal·lat una franja de paviment de color groc i s'ha incorporat una banda podotàctil per facilitar el desplaçament i orientació dels usuaris amb dificultats de visió.

D'altra banda, han acabat també les obres per millorar l'accessibilitat a l'estació de Renfe de Montcada i Reixac. Aquestes obres han costat 310.000 euros i han consistit en l'adequació de les andanes, que s'han elevat fins als 68 centímetres. A més, se n'ha prolongat la longitud fins als 200 metres. Així mateix s'ha col·locat un nou paviment i un conjunt de peces per rematar l'andana format per vorades senyalitzades i antilliscants. També s'ha instal·lat paviment especial per a persones amb dificultats de visió i s'han renovat elements de senyalització i enllumenat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.