Urbanisme

Morella rehabilita els murs de l'Aljub de la Tahona del Castell

Ximo Puig i Rhamsés Ripollés han constatat l'avanç de les obres i la canalització d eles aigües

L'alcalde de Morella, Ximo Puig, i el regidor d'obres i urbanisme, Rhamsés Ripollés, han realitzat una visita a les obres que s'estan escometent en el castell, per a analitzar in situ la seua evolució. Ambdós edils han comprovat el bon avanç d'esta actuació, que ja es troba al 50% de la seua execució final. Puig destacava durant la visita la importància que té “actuar d'una forma continuada en la consolidació d'este patrimoni de tots els morellans”.

Puig també assevera que “esta obra és una de les actuacions urgents que es contemplen al Pla Director del Castell”. Mitjançant esta intervenció, es consolidarà una part d'un mur de contenció, es rehabilitaran els forats ocasionats per les pluges torrencials de l'any 2000 i es canalitzaran les aigües pluvials per a evacuar-les. Actualment, esta zona on s'actua és un dels llocs que més aigua d'escolament acumula després de les tronades, la qual cosa erosiona les roques de la fortalesa. Respecte a l'obra en si, l'edil afirma que “es tracta d'una obra impressionant, que és fonamental per a la conservació i consolidació del Castell i que ens ajuda a crear ocupació”. La zona afectada es troba als peus del Palau del Governador, junt amb la Torre de la Pardala i l'Aljub de la Tahona..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.