Mataró entregarà els pisos protegits de Can Gassol abans d'acabar aquest any

Les 21 famílies que van ser adjudicatàries d'un dels habitatges de protecció oficial de Can Gassol hi podran anar a viure abans d'acabar l'any. Els pisos, que tenen entre dues i tres habitacions i una superfície útil d'entre 54 m² i 65 m², es van sortejar fa gairebé un any amb plaça d'aparcament i traster vinculats, i els preus oscil·laven entre els 147.000 euros i els 171.000 euros. L'alcalde, Joan Antoni Baron (PSC), que ahir va anar a visitar-los, va explicar que la promoció forma part dels compromisos que es van adquirir per tirar endavant el pla local de l'habitatge. Els futurs inquilins, però, no tindran gaires veïns i durant un temps hauran de conviure amb blocs de pisos a mig fer. La promoció privada d'uns setanta pisos, que envolta l'edifici que ha promogut l'empresa municipal d'urbanisme Pumsa, està aturada des de fa temps. «La crisi immobiliària n'ha retardat la construcció però estem en converses amb els promotors perquè les obres es puguin reactivar», va admetre el regidor d'Habitatge, Francesc Teixido (ERC).

Malgrat aquesta aturada del sector privat, Baron creu que la promoció de 21 pisos protegits, però també el projecte de la nova biblioteca que es farà a l'antic escorxador, encaixa amb l'estratègia municipal d'equilibrar la ciutat i evitar que aquest sector de l'eixample est, eminentment fabril, quedi al marge del procés de creixement de Mataró.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.