Bromera publicarà per primera vegada en valencià l'obra de la Nobel Herta Müller

Bromera ha contractat l'obra de la recent nomenada Premi Nobel de Literatura 2009, Herta Müller, i publicarà els dos primers títols de l'autora L'home és un gran faisà en el món i La bèstia del cor, coincidint amb la concessió del guardó, el 10 de desembre. Per a la primavera del 2010, Bromera té previst publicar En terres baixes i Atemschaukel, considerada per la crítica internacional l'obra més poderosa de l'autora.

Amb aquesta incorporació, el catàleg de Bromera reuneix el gros de l'obra de tres premis Nobel de Literatura: l'egipci Nagib Mahfuz, el turc Orhan Pamuk, i ara , la romanesa descendent de la minoria suàbia del seu país, Herta Müller. Tots tres són representants d'una literatura arrelada als seus orígens, presents d'una manera o una altra en el seu treball, i lloats precisament per exercir de cronistes excepcionals de les societats que representen.

Amb la publicació d'aquests tres autors, l'editorial valenciana pretén «fer arribar al públic el més destacat del panorama internacional en la nostra llengua, sense deixar de potenciar la literatura feta a casa».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.