Joan Laporta

President del Barça

«El que fa l'Espanyol és infantil»

Les relacions entre Joan Laporta i Dani Sánchez Llibre es fan més tenses amb cada derbi, i ahir el president blaugrana va acusar el seu homòleg de no voler resoldre el conflicte institucional: «Nosaltres voldríem mantenir una relació de concòrdia, però aquesta reacció de l'Espanyol és gairebé infantil perquè no s'entén de raons. Sembla la rebequeria d'un nen.» Unes paraules dures que Sánchez Llibre respondria al cap de pocs minuts.

Respecte al derbi i a la marxa de l'equip, Laporta va fer una valoració molt positiva: «Hem guanyat tres punts merescuts en un partit travat, amb moltes faltes... Però acabàvem de jugar uns partits molt complicats, són tres punts d'or que ens mantenen en el lideratge.» El president no va voler comentar res sobre l'actuació de l'àrbitre, i ho va aprofitar per esperonar la plantilla amb vista al mundial de clubs: «Ens fa molta il·lusió perquè és un títol que fa temps que se'ns resisteix.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.