Necrològiques

En record de Miquel Busquets ‘Calim'

Molts dels actuals integrants de l'Associació de Futbolistes Veterans del Girona FC vàrem conèixer en Miquel Busquets Calim quan encara anàvem amb calça curta i no teníem pèls a les cames. Érem nanos que somiàvem en arribar un dia a triomfar als camps de futbol. Molts de nosaltres encara recordem el dia que en Calim es presentava a casa nostra i parlava amb els nostres pares per convèncer-los que havíem de fitxar per als infantils o cadets del Girona. Sens dubte el dia més feliç de la nostra vida, fitxar per al Girona. Un cop al camp de la Devesa tots el recordem amb el seu posat, els seus mètodes d'entrenament, les bromes i les tàctiques, els consells i les esbroncades a uns marrecs que tot just començàvem a aprendre de què anava la vida i el futbol. Recordem les voltes a l'estadi de la Joventut i els partits del dissabte a la tarda, recordem també aquells desplaçaments de tot l'equip en cotxes particulars dels entrenadors i del delegat, l'inoblidable Seat 1430 d'en Calim. Recordem més endavant el seguiment i ànims que ens donava quan érem juvenils, ja sota les ordres d'altres entrenadors i, per descomptat, les xerrades que teníem quan aconseguíem debutar en el primer equip. Però aquesta amistat no es va perdre mai i amb el pas dels anys i ja tots retirats del món del futbol, trobar-te amb en Calim pels carrers de Girona o al bar de la Penya Doble Set o al camp de Montilivi era sinònim de passar una bona estona parlant, recordant els vells temps i arreglant l'actualitat del Girona FC. Recordem també l'orgull i l'alegria que va tenir en rebre la medalla al mèrit esportiu gironí, certament molt merescuda per la gran tasca que va fer pel futbol base de la ciutat.

Ens ha deixat un bon entrenador i una magnífica persona. La teva mainada no t'oblida.

(*) L'Associació de Futbolistes Veterans del Girona FC recorden l'exentrenador Miquel Busquets i Viladevall, que va morir el 29 de desembre a l'edat de 83 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.