La CNT denuncia una presumpta agressió laboral a una empleada de l'Aldi de Rubí

Membres del sindicat CNT-AIT van organitzar fa uns dies un acte de protesta a la porta del supermercat Aldi que hi ha a Rubí. El motiu era donar a conèixer la situació d'una empleada, delegada sindical de la mateixa CNT, que està de baixa per depressió a causa d'una presumpta agressió física d'un dels responsables de l'empresa.

Segons el sindicat la treballadora, amb 5 anys d'antiguitat als supermercats Aldi, va patir assetjament laboral des que va demanar una reducció de jornada per maternitat, i els fets van culminar amb una discussió i un fort sacseig per part de l'individu en qüestió. L'acció li va provocar blaus als braços i un atac d'ansietat, amb la qual cosa va haver de ser atesa a les instal·lacions que Mútua de Terrassa té a Rubí. Tot seguit, i amb l'ajut dels seus companys a la CNT, l'empleada va procedir a denunciar l'agressió, que està pendent d'un judici penal a l'expectativa que la demandant millori les seves condicions anímiques. De moment, li han impedit fer front al procés.

La CNT, que amb les seves accions espera que el presumpte agressor sigui acomiadat d'Aldi, afirma que els empleats d'aquest supermercat han de fer jornades laborals de 12 hores, quan el seu contracte és de 8. En el futur, no descarta organitzar altres concentracions, i ha buscat el suport d'altres delegacions de la CNT a Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.