Quatre persones d'una mateixa família resulten intoxicades a Cabrils

Quatre persones van resultar intoxicades ahir al matí per la inhalació de gas, segurament monòxid de carboni, en un habitatge de Cabrils. Els fets van passar a dos quarts de nou del matí, quan els bombers van rebre l'avís d'una emergència al número 64 del Camí de la Muntanya del municipi maresmenc. Els bombers hi van destinar dues dotacions, que van trobar les quatre persones, totes elles d'una mateixa família, que presentaven símptomes d'intoxicació. Els bombers van dedicar-se a ventilar l'habitatge i els ferits van ser traslladats en ambulància fins a l'hospital de Mataró. Tots quatre presentaven un pronòstic lleu malgrat que un d'ells, una senyora de 94 anys, estava una mica més greu que la resta com a conseqüència de la seva avançada edat. Els treballs dels bombers es van allargar durant més d'una hora.

Es creu que la intoxicació va ser fruit de la mala combustió d'un generador elèctric que podria haver emès aquest monòxid de carboni durant tota la nit. Cal recordar que el monòxid de carboni consumeix l'oxigen que hi ha als espais tancats i és motiu habitual d'intoxicacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.