opinió

Un somni fet realitat

Roses s'ha fet gran, però l'esperit dels primers emprenedors rosincs és i serà sempre entre nosaltres. Les tres, quasi quatre, generacions de la família Gotanegra han aportat a Roses molt més del que ningú mai es podia imaginar

La família Gotanegra és un referent clar de feina ben feta, de qualitat, d'esforç i innovació. Un referent imprescindible per als rosincs i rosinques d'avui i de demà. Per això Roses els va entregar la rosa de bronze

El dia 2 de gener de 2010 és i serà sens dubte un dia important per a la família Gotanegra, però també ho és i serà per a Roses i tots els seus habitants perquè la família Gotanegra i Portell ens va llegar un testimoni, en forma de llibre i de CD, un recorregut de 75 anys, de tres generacions, d'esforç, de feina, de lluita constant, de visió de futur i d'il·lusions emmarcades en l'Hotel Terraza.

És la història de la vida de qui va ser un home, en Norat, emprenedor, valent i que va optar ja aleshores per anar a veure món i tornar, sobretot tornar, format i amb noves idees a casa seva, a Roses.

En Norat, en Miquel, en Toni i la Neus són la tercera generació i han estat embolcallats per la senyora Mercè, la nora, l'esposa i la mare, pal de paller del dia a dia. La senyora Mercè ha educat els seus fills amb el que sempre, però avui més que mai, és imprescindible per progressar i tirar endavant: feina, molt esforç, tenacitat, respecte per l'entorn i il·lusió.

Roses s'ha fet gran, sí, però l'esperit dels primers emprenedors rosincs és i serà sempre entre nosaltres. Les tres, quasi quatre, generacions de la família Gotanegra han aportat a Roses molt més del que ningú mai es podia imaginar.

Estem contents de tenir-los com a excel·lents empresaris i com a amics, però sobretot estem contents perquè són un referent clar de feina ben feta, de qualitat, d'esforç i innovació. Són un referent imprescindible per als rosincs i rosinques d'avui i de demà.

Els germans Gotanegra i Portell no només fan bé la seva feina sinó que participen i s'impliquen perquè Roses avanci, donen sempre suport a totes les entitats i aposten per la cultura.

El nostre país necessita empresaris com ells: compromesos amb la feina i sobretot amb la societat i les persones.

Roses ha volgut fer un homenatge i donar les gràcies als Norats d'avui, a la generació que ha sabut mantenir i superar l'esperit de l'avi.

Per això Roses va entregar la rosa de bronze de la vila a l'artífex de l'èxit present, a l'ànima de la família, la senyora Mercè Portell.

La família Gotanegra i Portell ha apostat i està convençuda que cal invertir, innovar i modernitzar per a arribar a l'excel·lència. Jo només puc dir que ja hi són i que els demano que continuïn en aquest camí i que sempre, sempre ens tindran al seu costat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.