La nevada remet, però el glaç i el vent podrien complicar un cap de setmana gèlid

Les temperatures mínimes podrien arribar als 7 graus negatius a l'interior i es preveu un nou episodi de neu per dilluns

Vuit màquines llevaneus del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, al marge dels recursos de la Diputació de Tarragona, feien curt ahir per mitigar les conseqüències del temporal sobre la xarxa viària de la demarcació. A partir d'avui, l'enemic principal passarà a ser el gel, que pot deixar impracticables algunes vies i carrers. Tenint en compte que ahir es van acumular gruixos de fins a gairebé un metre de neu a Prades, i atenent la baixada de temperatures d'avui i demà, la neu i el glaç no marxaran fàcilment. El cel es preveu serè, però hi haurà glaçades matinals tant a l'interior com al litoral, tant aquesta passada matinada com la de demà, diumenge. Les temperatures màximes seran semblants a les d'ahir, en què als Ports no es van superar els -4º i, en cap cas, els 6º, i les mínimes, encara més baixes, d'entre -5º i -7º a l'interior, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya. El vent remetrà diumenge a la tarda, però, per acabar-ho d'adobar, dilluns al matí es preveu l'inici d'una altra nevada, ja que una massa d'aire humit es trobarà amb la fredor en superfície que haurà deixat el descens tèrmic del cap de setmana.

TEMPERATURES I GRUIXOS D'AHIR

TEMPERATURES (mínima i màxima):
Riudoms: 0º i 3º C.
Prades: -4,8º i -2,4º
Ports: -7,6º i -4,4º
L'Ametlla de Mar: -0,7º i 1,3º
L'Aldea: 0,4º i 3,3º
El Montmell: -0,6º i 1,3º
El Vendrell: 2,9º i 5,8º
Vila-rodona: 0º i 1,7º
Santa Coloma Q.: -2,3º i -1,1º
Illa de Buda: 1,7º i 4,1º
Ulldecona: 2º i 3,5º
Amposta: 1,7º i 4,1º
Ulldemolins: -3,5º i -0,9º
Falset: -1,9º i 0,7º
Ascó: -1,9º i 1,2º
Tgna.: 1,9º i 4,9º
Horta: -0,7º i -3,5º
GRUIXOS DE NEU:
Prades: 100 cm
Falset: 60 cm
Horta: 55 cm
Ulldemolins: 55 cm
L'Espluga de Francolí: 40 cm
Porrera: 22 cm
Riudecanyes: 17 cm
Riudecols: 10 cm
Alforja: 10 cm
Riba-roja: 3 cm
Móra la Nova: 2 cm
Mont-roig del Camp: 2 cm
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.