Gran afluència de compradors el primer festiu de rebaixes, però amb una part del petit comerç tancat

Les baixes temperatures juguen a favor i la roba d'abric té una gran demanda

Molta venda de roba d'abric i també recerca de roba de tot temps per acabar d'omplir l'armari. Els preus d'aquest any són molt atractius, amb descomptes que en alguns casos arriben al 70%, i això ha despertat la demanda. El temps d'aquests darrers dies, marcat per les baixes temperatures, també ha afavorit la venda. Ahir va ser un bon dia per anar a comprar, sense necessitat de dur paraigua com a l'inici de rebaixes, i aquesta circumstància va ajudar a mobilitzar els compradors. Alguns van explicar que s'havien desplaçat a Girona a comprar roba d'abric. És el cas d'en Tomàs, de Santa Coloma, que ho va aprofitar per anar a una exposició i comprar algunes peces de roba per completar l'armari. Una altra compradora que es va desplaçar a Girona va ser la Judith, d'Hostalric, que també buscava roba d'abric per a ella i els fills.

Les cadenes de roba estaven tant ahir al matí com a la tarda plenes de compradors i el petit comerç també va tenir força demanda, tot i que va funcionar a mig ritme, ja que una part de les botigues no van obrir i algunes només van obrir a la tarda. El president de Comerç Figueres Associació, Jordi Rotllan, va calcular que aproximadament van obrir ahir a la ciutat la meitat dels petits comerços. Segons va destacar, hi havia força persones de la Catalunya del Nord que van anar a Figueres a comprar, atretes per les rebaixes.

El portaveu de l'associació de botiguers de Blanes, Ricard Borrell, va destacar que moltes botigues no van obrir ahir, tot i que hi va afegir que les rebaixes han començat amb força moviment.

A Olot, la majoria de botigues de l'eix comercial estaven tancades i només n'hi havia una desena d'obertes.

«Es té més clar el que es vol»

L'Espai Gironès de Salt es va omplir des del matí d'un gran nombre de compradors que van aprofitar el dia festiu per passar unes hores o la major part de la jornada al centre comercial. El gerent de l'Espai Gironès, Pau Jordà, va destacar que els compradors, en general, saben força bé què volen, a diferència d'anys anteriors, en què la gent anava més a comprar sense cap idea fixa. Segons va indicar, el temps ha afavorit el comerç i s'ha adquirit molta roba d'abric. «A més de molta afluència de gent, hi ha hagut moltes vendes», va remarcar. A l'Hipercor de Girona ahir també hi havia una gran afluència de compradors, amb cues de vehicles a la tarda per entrar al centre comercial. Les rebaixes d'aquest hivern són molt atractives per als compradors, amb descomptes que en la majoria dels casos s'han situat ja d'entrada en el 50% del preu. Moltes persones han esperat les rebaixes per comprar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.