Ampliem capital i oferim l'entrada a subscriptors, anunciants i lectors

L'ampliació és de 5 milions d'euros, i els 120 socis actuals i treballadors del grup ja en garanteixen 3

Si vol informació truqui al telèfon 628 618 604 o enviï un correu electrònic a [email protected]

Més de trenta anys després del naixement de l'Avui (1976) i d'El Punt (1979), el grup que ara edita les dues capçaleres, El 9 i Presència aborda, amb les eines, les capacitats humanes i tècniques i les expectatives d'ara, una iniciativa que entronca amb els seus orígens: busca un ampli suport social per donar un impuls a un projecte genuí de mitjà de comunicació independent, pensat i fet en català, a partir de referents catalans.

Àmplia base accionarial

Des d'Hermes es considera fonamental poder disposar d'una àmplia base accionarial que contribueixi a una propietat més plural i arrelada al país, que participi d'aquest projecte d'empresa de comunicació catalana que afronta la dura crisi que està patint el sector com un repte i una oportunitat de futur.

És per això que convida tots els subscriptors, anunciants, proveïdors, lectors i públic en general a participar d'una ampliació de capital de fins a 5 milions d'euros, aprovada el dia 8 de gener per la junta general extraordinària d'accionistes. Per tal de facilitar la màxima participació s'ha obert la possibilitat de subscriure accions per un valor des de 1.000 euros, com a mínim, fins a 60.000 euros, com a màxim. Qui estigui interessat a tenir més informació pot trucar al telèfon 628 618 604 o enviar un correu electrònic a [email protected] en què hi ha de fer constar, només, un nom i un telèfon de contacte. Un directiu del grup contactarà amb qui hagi enviat el correu per facilitar-li tota la informació que convingui.

El procés de subscripció popular es farà efectiu quan s'hagi esgotat el termini perquè els accionistes actuals que ho desitgin puguin exercir el dret preferent de compra d'accions, però ja es pot demanar informació a partir d'avui mateix.

Socis d'ara i treballadors

A més de les aportacions que es facin des de la societat civil, l'ampliació de capital aprovada se sustenta en les que faran els 120 socis actuals i els treballadors.

L'accionista majoritari i president del grup, Joan Bosch i Roura, ja ha expressat la voluntat d'acudir-hi per mantenir la majoria i, per tant, el control de la societat. Pel que fa als treballadors, la seva entrada en l'accionariat és el resultat d'un acord segons el qual s'ha canviat el sistema retributiu a El Punt per tal que aquells que vulguin rebin una part de la seva retribució dels pròxims quatre anys en accions. Entre els 120 socis que hi ha ara i els treballadors, en aquests moments hi ha garantits 3 milions d'euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.