La revista Bonart presenta el seu nou disseny i una campanya artística solidària

La revista Bonart, publicació sobre cultura visual i patrimoni dirigida pel gironí Ricard Planas, va presentar ahir a la Fundació Godia de Barcelona la seva nova maqueta, una aposta per equiparar-la «als conceptes de disseny centreeuropeus», segons va exposar el mateix Planas durant la presentació.

Segons es va explicar ahir, els canvis de Bonart se centren en l'estructura estètica de la revista, «amb una imatge més sòbria i elegant», alhora que també s'aprofundeix en els continguts. Una de les principals aportacions del nou disseny, realitzat per Marta Vila, és el paper destacat que hi té la tipografia. Així, cada mes s'homenatjarà una tipografia diferent canviant la lletra de la portada i dels titulars grans de tota la revista. En aquest sentit, el nou disseny s'ha inaugurat en el número de gener amb el tipus de lletra Gaudí ND, obra de l'editor i il·lustrador Ricard Giralt Miracle.

En l'acte d'ahir no només es va presentar el número de gener d'aquesta revista cultural (amb portada il·lustrada per l'artista gironí Carlus Camps), sinó que també es va mostrar en públic la iniciativa benèfica conjunta portada a terme per Bonart, la Fundació El somni dels Nens i la firma Scalextric. La iniciativa, denominada Art & Joguina, consisteix en una acció de vuit artistes que han creat una obra a partir d'un dels petits cotxes d'Scalextric. Aquests seran exposats des del dia 22 de febrer fins al 2 de març a la galeria Balcli's, on seran subhastats el dia 4 del mateix mes amb l'objectiu de destinar els ingressos de la venda a la Fundació El Somni dels Nens, dedicada a la mainada afectada de càncer i d'altres malalties greus. Els artistes que han participat en la iniciativa són: Carlos Pazo, Pere Formiguera, Arranz-Bravo, Victòria Campillo, Enric Ansesa, Laura Iniesta, Joan Foncuberta i Lluís Vilà.

Durant la presentació d'ahir es va projectar un muntatge videogràfic de Carlus Camps inspirat en aquesta iniciativa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.