Atrapen uns lladres que robaven botigues trencant la porta amb tapes de claveguera

Els Mossos han detingut tres lladres d'entre 20 i 22 anys que estaven especialitzats a robar botigues trencant la porta amb tapes de claveguera. Els lladres estan acusats d'haver robat en almenys 17 establiments del districte de Ciutat Vella de Barcelona.

Els robatoris havien creat alarma entre els botiguers del districte, ja que tots seguien el mateix patró i tot feia pensar que eren obra d'una banda especialitzada. Els lladres trencaven els vidres dels aparadors dels comerços amb una tapa de claveguera o bé feien servir la tapa per forçar els barrots de la porta de la botiga. Actuaven de pressa i estaven organitzats. Un d'ells trencava l'aparador amb la tapa mentre un altre vigilava des de fora que ningú els descobrís. De botí, s'emportaven ordinadors, material electrònic (televisions i càmeres), caixes enregistradores i diners. Per enxampar els ara detinguts, els Mossos van augmentar la vigilància a la zona del districte on els lladres sempre cometien els robatoris, perquè sospitaven que els delinqüents vivien a prop d'on actuaven. Els investigadors els van identificar aviat perquè els acusats, tots de nacionalitat marroquina, tenien un llarg historial delictiu. La declaració de diversos testimonis dels robatoris i algunes proves que es van recollir als comerços assaltats també van ajudar a identificar els responsables dels fets. L'últim detingut va ser arrestat dimecres passat. Segons van informar els Mossos, es tracta d'un dels lladres més reincidents de Barcelona i que acostuma a actuar al districte. A casa seva, els Mossos van trobar diversos objectes –caixes enregistradores, ordinadors, càmeres– que constaven com a robats. Segons els Mossos, el delinqüent es va mostrar molt violent amb els agents durant la detenció i en la seva estada a la comissaria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.