I ara resulta que la culpa era de Messi

El Madrid utilitza una jugada de l'argentí amb Valiente per evitar la sanció a Cristiano

El comitè de competició no la té en compte i el portuguès és sancionat amb dos partits

El comitè de competició de la Federació Espanyola de Futbol va sancionar ahir el jugador del Real Madrid Cristiano Ronaldo amb dos partits de suspensió pel cop de colze que va donar diumenge passat al jugador del Màlaga Mtiliga, i que va sancionar Pérez Lasa amb targeta vermella directa. El Real Madrid, que es va indignar tant amb l'expulsió com amb la sanció, i que va muntar des del mateix moment de la falta una campanya per netejar la imatge del portuguès, presentarà recurs al comitè d'apel·lació de la federació per intentar que sigui anul·lat el càstig de dos partits. El més probable és que la sanció sigui rebaixada i Cristiano Ronaldo acabi perdent-se només un partit, el de dissabte vinent contra el Deportivo de la Corunya a Riazor.

El més sagnant de tot aquest cas és la manera com ha intentat el Madrid evitar la sanció del seu jugador, ajudat per alguns mitjans de comunicació de Madrid. El gabinet jurídic del Madrid va presentar com a prova exculpatòria del seu futbolista una jugada entre Messi i el defensa del Sevilla Marc Valiente del partit que els dos equips van jugar recentment al Camp Nou. Segons el Real Madrid, en aquell partit Messi va protagonitzar una jugada similar. Després de ser agafat de la samarreta per Marc Valiente va llançar els seus braços cap enrere per treure's de sobre el jugador rival. El Madrid, després que en les dues portades dels diaris esportius de Madrid es comparessin ahir les dues accions, demanava al comitè de competició que no se sancionés Cristiano Ronaldo perquè Messi no va veure ni targeta groga en aquella jugada. El vídeo presentat com a prova pel Madrid ni va ser tingut en compte pels membres del comitè de competició.

Sobre el tema va dir-hi ahir la seva el jugador del Sevilla, Marc Valiente, que va defensar Leo Messi. «Quan va passar aquella jugada no se li va donar transcendència i ara sembla que la té. No crec que s'assemblin. Va ser una lluita entre tots dos. Jo l'agafo i ell deixa anar el braç, però en cap moment em dóna a la cara. Messi no fa res per fer mal», va dir a Ona FM.

Confirmat el partit a Keita

El comitè de competició va confirmar la sanció d'un partit per al blaugrana Seydou Keita, que va veure la cinquena targeta groga dissabte passat a Valladolid. El malià va jugar com a mig centre a causa de les baixes, però aquesta posició ja estarà ben coberta per jugar contra l'Sporting de Gijón. Sergio Busquets ja està recuperat del fort cop als ronyons que va rebre contra el Sevilla, i Touré Yaya tornarà demà (avui els jugadors fan festa) a entrenar-se amb el grup després d'haver estat eliminat en els quarts de final de la copa d'Àfrica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.